Det som gjør at vi henger i hop for min del er at jeg aldri har kjedet meg en dag i hans selskap. Så fort vi er borte fra hverandre savner jeg han og gleder meg til han kommer hjem igjen.ae Hadde vi ikke begge hatt månedlig oppfølging av Coach hadde vi aldri klart å holdt ut sammen. Min Coach har hjulpet meg å se min svake sider. Hjulpet meg med bevissthet, tålmodighet, respekt og åpne mitt hjerte til å ta i mot kjærligheten som Andreas har å gi meg.   3 tips som jeg har lært
  • Â tenke får jeg handler
  • Skille person fra sak.
  • Jeg har lært å sette sunne og kjærlige grenser.
      Vi er jo så nære og hører sammen. tankerBegge er sikre på at vi har sterke bånd fra tidligere liv. Vi må bare gjennom flere stormer. Eller kanskje nå snart bli voksne og fokusere på hva som er positivt, holde liv i flammen til våres hjerte. Ofte Ødelegger en fort for seg selv, gir kontroll og lar offerrollen ta kontroll for da slipper en å være redd for å bli såret. Da tror en selv at en er i komfortsonen. Jeg speiler hans far uten at han selv er klar over dette. Han speiler min mor.   Før oppførte vi oss som to 5 åringer. Jeg er så  glad i den mannen, han er jo så snill på den ene siden. Men livet er for kort til å krangle eller være uenig. Dette er det ikke verdt. Vi er jo så  ulike samtidig så  like. Vi er som hund og katt vi balanserer hverandre på en god måte. Livet eller hverdagen blir i alle fall ikke kjedelig. I dag er det mer i harmoni mellom oss. Vi har fremdeles flere farts dempere men det er jo en del av selve livet.   Derfor er det så utrolig viktig å ha en fast Coach/mentor som kan veilede og gi råd. Vi begge har egne timer med felles Coach og vi går fast i parterapi, dette er for å forebygge og for å klare å  kommunisere på en bedre måte. Tilgivelse er utrolig viktig ellers vil en gå i samme mønster gang på gang. Vi mennesker tiltrekker oss ofte det samme om igjen. Et eksempel: samme krangelen kommer opp igjen og igjen om en ikke klarer å gi slipp eller å tilgi. Vi begge har jobbet mye med vår egen selvfølelse, da er det lettere å bli forstått, en setter bedre grenser for seg selv på en voksen måte. Før var det veldig viktig av å anerkjennelse. I dag er jeg mer avslappet og jeg er mer trygg i meg selv.  Jeg er meg. På klinikken min og på Zoom har jeg faste meditasjons grupper med temaet å kunne tilgi seg selv eller andre, dette er til stor hjelp. Ta gjerne kontakt om du ønsker noen råd eller tips.     Neste blogg tema; fam4Travle Tvillingforeldre    
Share This