18814023_1522532137777376_4434764196615878632_n 

 

Målet mitt er å kunne hjelpe/veilede både mennesker og dyr, til et bedre liv.

Hvem er jeg?

Jeg er opprinnelig fra Hardanger, men er oppvokst i Drammen.

Spirituell klok sykepleier som endret retning i 2007 i dag jobber jeg som:

Sjaman kvinne,

Fdl 90 Coach,

Kostveileder, driver egen healing og sjaman skole, jobber via nettet og har klinikken min på Fiskum i Buskerud.

Min Historie

Jeg har møtt mye motstand i livet, men fikk hjelp fra en indre stemme som sa til meg:

”Dette klarer du; ikke gi opp, Eyrun”.

Som liten jente var jeg hyperaktiv. Jeg hadde problemer på skolen og fikk etter hvert diagnosen dysleksi. Jeg måtte jobbe knallhardt for å komme meg frem. Som 20- åring hadde jeg mitt første møte med helsevesenet. Jeg hadde konstante smerter i magen, diaré og et vekttap på 15 kg på 3 mnd. Jeg gikk inn og ut av sykehuset, men de fant ikke noe galt. På eget initiativ begynte jeg hos en psykiatrisk sykepleier, og dette i kombinasjon med psykomotorisk fysioterapi i nesten 2 år, som ga gode resultater. Det gjorde at jeg kom meg på bena igjen og klarte å fullføre utdannelsen og fikk 10 noenlunde gode år.

Jeg kom meg gjennom del artium, jobbet som au pair i USA, tok hjelpepleierskolen og sykepleierskolen.
Men så skjedde det igjen, jeg gikk ned for telling.

Det ble samlivsbrudd etter 8 år.
I tillegg til det tapte jeg en rettssak angående et boligprosjekt.
Dette varte i over 2 år og skapte mye usikkerhet.
Jeg jobbet nattevakt stilling på sykehuset, spiste uregelmessig, stresset rundt og skulle hjelpe alle andre enn meg selv.
Noen som kjenner til ”hjelpersyndromet” eller et svakt 3 chakra?
Jeg klarte rett og slett ikke å si Nei til noe eller noen.
Hvis det ikke skjedde noe sosialt, så sov jeg mellom nattevaktene.
Jeg kunne sove opptil 15 timer, hadde ikke energi til å trene og røykte mye. Jeg levde et liv der jeg trodde folk likte meg for det jeg presterte, under masken var jeg usikker og redd for hva de andre rundt meg trodde om meg. Jeg savnet det å kunne leve, våkne opp og være glad. Livsgnisten min var borte, og jeg følte at jeg manglet den store essensen i livet mitt. Jeg satte ikke meg selv i sentrum, lot alle gå foran meg og stresset vekk fra følelsene mine. Jeg taklet rett og slett ikke å være i mitt eget selskap.

Jeg slet samtidig med en enorm edderkoppskrekk. Det bodde mange edderkopper i kjelleren og trappeoppgangen min. Det ble en del skrik og hyl, og jeg hoppet opp og ned helt hysterisk hver gang jeg så en edderkopp. Ofte turte jeg ikke å reise hjem om kvelden. I tillegg hadde jeg angst for å kjøre inn bilen i garasjen. Jeg hadde alltid på meg en hettegenser, av frykt for å få edderkopper ned i nakken. Jeg var redd for å lukke igjen øynene, for da så jeg dem. Når jeg sov, lå jeg alltid med dyna godt over hodet.

Alt dette var før jeg møtte Rainbow Reiki i januar 07. Gjennom min personlighetsutvikling, Coaching med Pål Esben & Maria og gestaltterapeuten Donna har ting endret seg. Jeg har studert i flere år og har hatt over 1000 timer undervisning og flere utdannelser innen Rainbow Reiki.

Reisen har vært utrolig spennende, men det har vært mye jobb og mange frustrasjoner.

23470_383598466575_632789_n

Noen av mine viktige hovedelement i helbredelsen er de 3 hovedpilarene til Rainbow Reiki ®

♥ kjærlighet (love)
♥ bevissthet (consciousness)
♥selvansvar (self responsibility).

Under min første mentoring med Pål Esben stilte han meg noen spørsmål. Hvor lykkelig jeg var på en skala på 0 til 10? Der fikk jeg en vekker.

Hva vil du?
Hvem er du?
Hva gjør deg glad?
Hva ønsker du deg?
Jeg levde i en ”sombitilstand” der jeg ikke visste hvem jeg var eller hva jeg følte, bare at jeg trengte fred. Jeg gråt mye, og jeg var emosjonelt ustabil.

♥ Nå var det slutt med å synes synd på seg selv. Ville jeg bli frisk, måtte jeg ta det første skrittet selv. Jeg jobbet mye med aksept av meg selv, bort med pekefingeren og den dømmende tonen jeg hadde til meg selv.

Mye av forandringen ble omlegging av kosten; rikelig med vann, krystallvann, kosttilskudd, økologisk mat, vitaminer og mineraler. Jeg fikk i tillegg bort en del av de elementene som hindrer energien, som for eksempel stråling fra mobil og mikrobølgeovn. Jeg kvittet meg med springfjærmadrassen. Jeg har begynt å danse magedans. Dette gjør jeg for å få fram kvinnen i meg, min feminine side, som lenge har vært gjemt langt inne. Dansen hjelper meg med å jorde meg og få kontakt med Moder Jord, og pusten min, og den løsner opp blokkeringer. Skal en fylle opp et tomt batteri, må en fjerne de elementene der de lekker ut.

Jeg skiftet jobb, slik at jeg nå kun jobber dagtid og får en normal døgnrytme med nok søvn. Jeg mediterer hver dag, enkle leveregler. Det skaper stillhet i sinnet, slik at jeg blir bevisst på hva som styrer meg. Det hjelper mot stress, og jeg retter en stor takk til Erkeenglene som har hjulpet meg gjennom mange temaer. To viktige temaer for meg har vært frykt og depresjon.

Gjennom Rainbow Reiki har jeg funnet min familie, mitt nye liv: Med kjærlighet, humor, venner, og ved hjelp av alle verktøyene vi bruker, og nå som lærer innen Rainbow Reiki, føler jeg at verden står åpen for meg. Jeg er ikke lenger redd for autoritære personer. Jeg er blitt bevisst på hva en depresjon egentlig er, og hva årsaken til den er, nå styrer jeg depresjonen. Det er jeg som har kontrollen. Jeg er blitt mye tryggere på meg selv og er ikke lenger redd i store forsamlinger. En med- kollega og jeg gir massasje til hverandre. Dette er en unik massasje som sletter all skyld og skam over egen kropp og som løser opp i muskelpanseret som stenger av for å ta i mot kjærlighet og gi kjærlighet.

Ved hjelp av chakra energi kortene, power mental healing og fjern healing ble jeg kvitt edderkoppskrekken etter kun 5 behandlinger. Nå er jeg ikke hysterisk lenger, ikke redd heller, og jeg tørr å parkere bilen i garasjen igjen. Jeg lar de små edderkoppene få lov til å krabbe på armen min, de begynner faktisk å bli litt søte også.

Da jeg ble bevisst på at jeg formet mitt eget liv, sluttet jeg å røyke. Vi har alle fri vilje og kan ikke legge skylden for egne problemer på alle andre. Jeg ønsket meg en ny start, og det var her min nye reise startet. I dag trives jeg i mitt eget selskap og lever det livet som jeg lengtet etter. Tomheten som jeg hadde, er borte. Jeg er blitt en livsnyter og gjør det jeg har lyst til. Jeg er mye ute i skogen hvor jeg både synger og trommer. Skogen er blitt en del av meg. Naturen gir meg en utrolig styrke, fred og indre harmoni.

Jeg har lært utrolig mye om meg selv og er kjempe stolt over at jeg har oppnådd dette alene, uten bruk av medisiner. Det er utrolig hvordan frykten kan begrense et liv. Ved å jobbe alternativt/helhetlig og finne ut av årsakene til depresjonen har jeg gjennom healing klart å aksepterer at den depressive siden er en del av meg. Nå er det jeg som har kontroll på depresjonen og ikke den på meg. Depresjonen styrer ikke livet mitt lenger, i dag er jeg kun deppa 1 dag i stedet fra før når det varte i flere uker.
I Coaching med Pål Esben har jeg også jobbet med tema parforhold.
Hvordan jeg skulle tiltrekke den rette partner.
Jeg lærte enkle grep om hva som var viktig i et parforhold, hvordan jeg kunne tilgi det som hadde vært og hvordan jeg kunne åpne meg opp for en ny partner.
I dag er jeg samboer med Andreas, sammen har vi katten Neptun og hunden Lilly, i 2013 kjøpte vi hus og har nå 2 små tvillinger som heter Runa og Birk.

pastedImage

Jeg har vært så utrolig heldig å få være med på denne reisen.

Vi er den første gruppen i Norge som har blitt utdannet som Rainbow Reiki Mastere 1 & 2. Dan.

En stor takk til Walter Lübeck som er grunnleggeren av Rainbow Reiki, og nok en gang – takk for en utrolig flott hjelp fra Pål Esben & Maria. Uten dere hadde jeg ikke klart dette.
I dag er jeg en lykkelig coach, healer og sjaman kvinne     ♥Takk ♥

Formell utdanning
Hjelpepleier skolen 1999-01
Sykepleier 2001- 2004

Arbeidserfaring
Stuepike Nordfjordhotell 1992- 94
Renholder operasjons avd. ved sykehuset Buskerud 1995- 97
Assistent & hjelpepleier Hjemme sykepleien & Sykehjem 1997– 2003
Aupair New York 1997– 1998
Akuttmottaket 2003– 2008
Dialysen 2008 – 2010
Akuttmottak Psyk avd. Lier 2010- 2013
Lindrende enhet 2010 til 2016.
Hokksund Legevakt 2016 – 2018
Kongsberg Interkomunale Legvakt 2018- d.d
Borge 2019-d.d

Alternativ utdannelse
Rainbow Reiki 1. Dan master lærer 2007- 09
Phoenix Creativ Life Choaching 2009- 2011
Rainbow Reiki 2. Dan master lærer 2009- 2012
White Feather Sjaman utdannelse 2012- 2015
White Feather Sjaman lærer utdannelse 2016- 2018

Share This