Det ligger alltid en historie bak, noe det gjør med RC Rock Crystal Dråpen også.
Da jeg var liten å lekte i skogen fikk jeg se Bergkrystall for første gang.
Solen skinte i fjellet og de nydeligste krystaller strålte i alle regnbuens farger.
Er det nydeligste jeg noen gang har sett.

Lite viste jeg da hvor mye denne steinen ville få betydning for meg i voksen alder.

For 3 år siden gikk jeg inn i en sorg jeg nesten ikke klarte å bære, da jeg mistet pappaen min.


Sitte fast i sorg, fulltidsjobb og være alene mamma var utrolig vanskelig. Et år inn i sorgen kom det en nydelig person til meg og sa lev, nyt og vær glad. Jeg tok med meg de ordene hver dag på reisen til bake.

Håndarbeid har aldri hvert min sterke side, så at jeg sitter her med det i dag får meg både til å le og smile. Resultatet som jeg har fått til er jo bare helt meg . Det startet med at jeg ønsket å lage en drømmefanger som skulle se ut som et skinnende smykke. Jeg satt å lekte litt med former da dråpen dukket opp. Den var så spesiell og har aldri sett en drømmefanger som er dråpeformet før. Jeg surret den inn med glitrende sølv bånd og trå og klarte liksom ikke å få et bra resultat i nettet. Jeg tredde og tredde nett i lang tid men resultatet blei ikke det jeg ønsket.

Tok en pause fra det og en dag kom jeg på at jeg er jo litt opp ned. Ler av det i dag . Da jeg gikk på skolen og måtte lese høyt , leste jeg bedre med boka opp ned siden jeg har dysleksi . Leste jeg kart i naturen, var det lettest å lese det opp ned. Det var da jeg forsto at jeg måtte snu dråpen min opp ned. Og det nettet som var foran meg da tok helt pusten fra meg. Det nydeligste mønster av et helt hjerte med ringvirkninger . Mønsteret hadde hvert der hele tiden uten at jeg hadde sett det.

Blei så glad i hjertet mitt.

Det å pynte dråpen min så den skulle skinne og glitre blei også en utfordring . Da kom Bergkrystallen til bake til meg. Jeg gikk ut å henta naturens smykke i skogen og tredde en bit av Krystallene forsiktig inn i nettet. Tråene pynter jeg med smykke perler og smykker jeg kjenner passer inn. Og i endene fester jeg nydelige fjær . Da jeg endelig så RC Rock Crystal dråpen min ferdig og solen skinte i den viste jeg at 18 mnd jobbing og en helt spesiell Drømmefanger Dråpe ser dagens lys. Og igjen så sier jeg , lite viste jeg da jeg fant min dråpe form , at det er den orginale form som Indianere (ojibwe) laget sine drømmefangere i.

Kjenner veldig takknemlighet i dag.

Fantastiske bilder av drømmefangerne .

Link til RC Rock Crystal Guppe på Facebook 🙂 https://www.facebook.com/groups/251946902168360/about/

Share This